Vali Öztürk Somada 84

Active ImageManisa Valisi Refik Arslan Öztürk bazı incelemeler ve SOSEV’in bilgilendirme toplantısına katılmak üzere Soma’ya geldi. Sığınacak son liman dediği huzurevini önemsediğini belirtti.
Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk, bir dizi inceleme ve SOSEV’in bilgilendirme toplantısına katılmak üzere ilçemize geldi. Vali Öztürk Cengiz Topel Meydanında Kaymakam Mehmet Öklü, Garnizon Komutanı J.Yzb.Ümit Şener, Belediye Başkanı Hasan Ergene ve diğer daire amirleri tarafından karşılandı. Kaymakamlık makamında bir süre Kaymakam Mehmet Öklü’den Huzurevi inşaatı ile ilgili çeşitli bilgiler alan Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk yaptığı konuşmada; “Soma’ya teşekkürlerimi iletmek için geldim. Eksik olmasınlar hemen hemen çoğumuzun sonunun böyle yerlerde biteceğini düşünüyoruz. Bize insan olduğumuzu hatırlatan, hepimizin ilerimizi düşündüren bir yer olarak düşünüyorum. Farkına varmıyoruz ama yolun sonu görünüyor. Toplumun hangi kesiminde yaşarsak yaşayalım sığınacağımız en son liman. Arkadaşlarımız eksik olmasınlar oraya sahip çıkarak elbetteki tamamlayacaklar. Vatandaşlarımızın dar günlerini paylaşacaklar” dedi. Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk daha sonra Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksek okuluna geçerek incelemelerde bulundu. Okul hakkında okul yetkililerinden bilgiler aldı. Daha sonra Huzurevine geçerek devam eden Huzurevi ek inşaatını gezen Vali Refik Arslan Öztürk, ELİ Turgutalp Sosyal Tesislerine geçerek SOSEV’in düzenlemiş olduğu yemek ve bilgilendirme toplantısına katıldı.

Active Image